dilluns, 7 de gener del 2008

excusió d`hivern a Tòquio

Hola!
com han anat les festes?
ja sé que hauria d`haver renovat fa dies i dies... :(

abans de marxar uns dies a Tòquio, estava tan cansada del ritme universitari que no vaig fer res i, quan vaig tornar de Tòquio, encara estava més cansada...



en fi, aquí teniu algunes de les fotos, perquè us feu una idea de com és la ciutat :)


l`edifici de l`Asahi, una de les cerveses més venudes al Japó:


coses estranyes que recorden Stargate i cia i que et pots trobar si ets dalt d`un pont i mires cap al riu:

la torre de Tòquio (hi ha qui diu que és una còpia de la de París... jo només diré que és més nova i que, per no ser menys, la van fer just uns metres més alta):
el palau imperial, que només obre les portes al públic el dia u de gener i el dia de l`aniversari de l`emperador:

Harajuku, un dels barris de rètols de neó i grans centres comercials:

com ara un enooorme Zara, a preus que no van d`acord amb els que normalment paguem a Espanya, per la qual cosa la roba del Zara, al Japó, és considerada d`allò més chic i elegant (?!):

mmm això era a Shibuya, crec... mai no saps què et trobaràs... com ara un escenari amb forma de youtube, per fer publicitat, i que hi actués tothom qui s`atrevís (en aquest cas, unes alumnes d`institut):

Un dels aparadors de cosplay d`Akihabara, potser dels més discretets, tenint en compte que, passant per aquest districte en tren, vam veure tot un centre comercial de cosplay... :S

I parlant de cosplay, al parc Yoyogi, tot i la fred que feia, i la multitud concentrada en el concert de l`Ayumi Hamasaki, el dia 30, hi havia uns quants no-tan-joves que ballaven vestits de Grease, amb "tupé John Travolta" inclòs jaja

La primera visita de l`any a un temple (hatsumôde)... la foto és d`entre les 6 i les 7 del matí... i ja veieu la gentada que hi havia... tot i ser festiu i fer fred, les famílies anaven totes cap al temple!

Purificant-se amb encens abans d`entrar al temple, aquí tenim tres de les quatres persones amb qui vaig anar a Tòquio (Madoka - Anna - Kouji), i a qui els dono les gràcies per les estones tan divertides que vam passar junts, i per haver-nos fet de guies en aquesta gran ciutat :)

Laura